Kanye West til Joe Rogan: ‚Bitcoiners Have Perspective on Liberation of Humanity‘

Superstjernemusikeren Kanye West roste bitcoinere for deres „perspektiv på sann frigjøring.“

Han kom med kommentarene til en episode av The Joe Rogan Experience, som allerede har samlet over 3 millioner visninger.

Kommentarene gjør ham til den siste fremtredende personligheten som snakket om kryptovaluta på verdens mest populære podcast.

Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.
US Regulation Crypto Blockchain

Rapperen Kanye West har beskrevet Bitcoin Revolution som en del av „den sanne frigjøring av Amerika og menneskeheten.“ Han kom med kommentarene mens han snakket med Joe Rogan i episoden 24. oktober av The Joe Rogan Experience.

Under opptredenen på podcasten refererte Kanye gjentatte ganger sin tro på å utvikle nye forretningsmodeller og oppmuntre til desentralisering, og til slutt nevnte bitcoin som en del av denne visjonen. Han refererte også til sitt personlige forhold til Coinbase medstifter Fred Ehrsam.

Kommentarer om Bitcoin

Den rapper-vendte milliardær-gründeren, som for tiden løper som uavhengig mot Joe Biden og Donald Trump i det amerikanske presidentvalget, uttrykte sin beundring for Steve Jobs, som han beskrev som en revolusjonær. På samme måte roste han bitcoiners for å forfølge menneskehetens frigjøring og fremgang.

Han uttalte:

“Jeg snakket med mannen min Fred og gutten min Anthony om krypto og bitcoin i går, bare for å bli forberedt på denne samtalen, og ikke om detaljene i alternative valutaer. Jack Dorsey desentraliserte Twitter to måneder før den virkelig traff fordi han snakket med bitcoin-gutta, og dette er gutta som virkelig har et perspektiv på hva den sanne frigjøringen av amerikansk og menneskehet vil være. De tekniske gutta klarte å bruke de nye informasjonsveiene og skape neste grense for vår eksistens. ”

Som svar på et spørsmål fra en Twitter-bruker, bekreftet Coinbase medstifter Fred Ehrsam senere at han var ‚Fred‘ som Kanye West refererte til.

Joe Rogans Crypto Love-In

Kommentarene til Kanye gjør ham til den siste fremtredende personligheten som snakker positivt om kryptovaluta i en episode av verdens mest populære podcast. Med et månedlig publikum som angivelig topper 190 millioner nedlastinger, er The Joe Rogan Experience ikke bare en svært synlig markedsføringsplattform, men også potensielt en ekte driver for adopsjon.

Laster inn video

Rogan selv er en selvidentifisert bitcoin-talsmann. Han har gjentatte ganger vært flere fortalere for kryptovaluta på podcasten de siste seks årene, inkludert Andreas Antonopoulos, Jack Dorsey og Ben Goertzel. I en episode av podcasten med rapperen Killer Mike i januar 2019 mente Rogan berømt at bitcoin “vil bli som dollarregninger.”